• * Lütfen en az 5 karakter kullanınız.
  • * En az 8 karakter olmalıdır.
  • Lütfen kullanıcı adı ya da e-posta adresinizi girin. Yeni parola oluşturabilmeniz için e-posta yoluyla bir bağlantı alacaksınız.

Mars’ı Birinci Evde Olanların Kişilik Özelliği

  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Mars‘ı birinci evde olan kişiler oldukça enerjik ve fiziksel açıdan dinamik kişilerdir. Risk alabilen ve nereye giderlerse gitsin iç güdülerine güvenerek hareket eden insanlardır.

Özgür olmayı seven bu kişiler özgüveni yüksek ve sabırsız kişilerdir. Kendi bildiklerini yapmak isterler. Yaralanmaktan çok korkarlar ancak düşünmeden hareket ettikleri için sık sık fiziksel olarak yaralanmalar yaşayabilirler.

Güçlü yanları: Dinamik, girişimci ve iddialı
Olumsuz özellikleri: Sert ve düşüncesiz
Tavsiye: Yeni şeylere başlama konusunda dikkatli ol.
Ünlüler: Johnny Depp, Megan Fox, Nicki Minaj, Ellen DeGeneres.

Bu kişiler hayallerini gerçekleştirmek için daima daha fazla çalışmak isteyecektir. Dünyaya kendisini kanıtlamak için gelmişlerdir bu yüzden özgüvenleri çok yüksektir. İnsanlar onun hareketlerinden ve tavırlarından etkilenecektir.

Ancak ne yazık ki bu kişiler bazen duyarsız olabilir ve bundan dolayı ilişkilerinde mutsuz olabilir. Hayatlarında yer alan diğer kişilerin isteklerine de önem vermelidir. Diğer kişilerin ihtiyaçlarını gördüğü ve önemsediği takdirde bu kişiler insanlarla daha iyi ilişki kurabilir.

Enerjileri çok yüksektir bu yüzden daima meşgul olabilirler. Eğer işler istediği gibi yürümezse bu kişiler oldukça sinirli ve sabırsız olur. İnsanların ne dediğini önemsemez çünkü onlar bir tek kendi bildiklerini okumak ister. Çabuk pes etmezler bu yüzden oldukça ısrarcı bir yapıları vardır. Kaybetmeyi haz edemezler bu yüzden onlar yenilmek nedir bilmezler.

Bağımsızlıklarına çok düşkündürler ve bu da onları harika bir lider yapmaktadır. Mars’ı birinci evde yer alan kişiler yalanı sevmezler ve ne olursa olsun daima doğruyu söylemeyi tercih edecektir. Acı da olsa gerçeği söyleyen bu kişiler zaman zaman insanların kalbini kırabilir.

Eğer Mars negatif bir açı almadıysa bu kişiler kendisine inanan ve daima yeni şeyler denemek isteyen birk kişi olur. Ünlü ve cesur insanlardan etkilenirler.

ETİKETLER