• * Lütfen en az 5 karakter kullanınız.
  • * En az 8 karakter olmalıdır.
  • Lütfen kullanıcı adı ya da e-posta adresinizi girin. Yeni parola oluşturabilmeniz için e-posta yoluyla bir bağlantı alacaksınız.

İkizler Burcu Genel Özellikleri

  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Element: Hava

Nitelik: Değişken

Renk: Açık Yeşil, Sarı

Gün: Çarşamba

Gezegeni: Merkür

Dost burçlar: Terazi, Kova

Uğurlu sayıları: 5, 7, 14, 23

Tarihi: 21 Mayıs – 20 Haziran

Güçlü yönleri: Nazik, şefkatli, meraklı, uyumlu, çabuk öğrenir

Zayıf yönleri: Gergin, tutarsız, kararsız

Sevdikleri: Müzik, kitap, dergi, insanlarla konuşmak, kısa yürüyüşler

Sevmedikleri: Yalnız olmak, hapsolmak, rutin

 

Zodyak’ın üçüncü burcu İkizler oldukça etkileyici ve zekidir. İkizler bir insanın iki kişiliğini temsil eder ve hangisiyle yüzleşeceğinizi bilemezsiniz. Çok sosyaldirler ve eğlenceye daima hazırdırlar ama hiç fark etmezsiniz bir anda ciddi ve düşünceli bir moda girerler! Dünyaya karşı bir ilgileri vardır, oldukça meraklıdırlar ve görmek istedikleri şeyler için yeteri kadar vakitleri olmayacaklarından korkarlar.

 

İkizler burcu Hava elementine aittir. Bu da aklın tüm yönlerini etkiler. Merkür tarafından yönetilir, bu gezegen iletişimi, yazmayı ve hareketi de temsil etmektedir. Güneş burcu İkizler olanlar daima bir taraflarının eksik olduklarını düşünürler onlar da bu eksik taraflarını arkadaşlarında, danışmanlarında ve partnerlerinde aramaktadır.

 

İkizlerin değişken ve açık zihinleri onları mükemmel bir sanatçı yapar. Özellikle yazarlar ve gazeteciler, ticaretle uğraşanlar bu burçtan çıkarlar. Oldukça yeni şeyler deneyimlemeyi seven, çok yönlü, meraklı, eğlenceli ve sevgi dolu bir burçtur. Dünyadaki her bir şeyi deneyimlemek ister. Bu da bu burçta olan karakterleri oldukça ilham verici ve eğlenceli yapar.

 

ETİKETLER