• * Lütfen en az 5 karakter kullanınız.
  • * En az 8 karakter olmalıdır.
  • Lütfen kullanıcı adı ya da e-posta adresinizi girin. Yeni parola oluşturabilmeniz için e-posta yoluyla bir bağlantı alacaksınız.

Neptün’ü Oğlak Burcunda Olan Kişilerin Özellikleri

  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,50 out of 5)
    Loading...

Neptün‘ü Oğlak burcunda olan kişiler zengin ve başarılı olmak gibi konularla yakından ilgilenmektedir. Tüm durumlarda kontrol altında olmak isterler.

Ünlü, şans, görünüm, lüks yaşam tarzı ve güzel bir eş onlar için başarıya bağlıdır ve bunların hepsini Neptün Oğlak ister.

Tarzı: Disiplinli ve pratik
Özellikleri: Becerikli, düşünceli ve hedef odaklı
Zayıflıkları: İnatçı ve bencil
Tavsiye: Kendini ne mutlu ediyorsa onu yap
Ünlüleri: Rihanna, Lady Gaga, Ariana Grande, Cristiano Ronaldo.

Her ne kadar yenilikçi ve farklı fikirle ortaya çıkarlarsa çıksınlar başarılı olup olmayacakları kesin değildir. Bu kişilerin diğer kişilerden daha farklı bir bakış açıları vardır. Rutinlerine büyük önem verirler ve iyi iş çıkarmaya çalışırlar. Onlar için sorumlu olmak oldukça önemlidir.

Neptün’ün etkisi onlara oldukça katı ve azimli bir etki verir. Hiç kimse onların odak noktasını değiştiremez çünkü herkes bilir ki onlar odak noktalarını kaybettiklerinde planları da bozulur.

Hiç kimse Neptün’ü Oğlak kişilerden daha ciddi ve sorumlu olamaz. Neptün Oğlaklar bir sorunla nasıl baş etmesi gerektiğini iyi bilir ve bu sorunlarını en etkili şekilde nasıl çözeceklerini de bilirler.

Yaşamdaki hiçbir şey onların hayallerini gerçekleştirmesinden daha önemli değildir.

ETİKETLER