• * Lütfen en az 5 karakter kullanınız.
  • * En az 8 karakter olmalıdır.
  • Lütfen kullanıcı adı ya da e-posta adresinizi girin. Yeni parola oluşturabilmeniz için e-posta yoluyla bir bağlantı alacaksınız.

Başak Burcu Erkeği ve Boğa Burcu Kadını İlişki Uyumu

  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
    Loading...

Başak erkeği ve Boğa kadınının yaşama olan bakışları hemen hemen aynıdır bu yüzden bu ikilinin ilişkisi oldukça rahat olabilir.

İlişkiden beklentileri istikrar ve güven olan bu ikilinin ilişkiden istedikleri şeyler de aynıdır. Ancak yine de bu ikilinin ilişkisi harika olabilir. Boğa kadını, Başak erkeğinin konuşkan ve entellektüel olmasından çok etkilenir, Başak erkeği ise Boğa kadının gerçekçi ve pratik olmasından çok hoşlanır.

Tensel ve oldukça zeki olan Boğa kadını bir dakika içerisinde Başak erkeğini etkileyebilir. Sezgileri güçlü olan Başak erkeği niyeti kötü olan kişileri bir mil öteden sezebilir bu yüzden Başak erkeğinin güvenini kazanmak oldukça zordur.

Zodyak’ın en sabırlı burcu olarak bilinen Boğa kadını eğer gerçekten aşıksa sevdiğini bir yıl bile olsa bekler. Evleneceği kişiyi dikkatle seçmek isteyen Başak erkeği her şeyden önce güven duygusunu hissetmek ister. Boğa kadını ise uzun süreli ilişki yaşamak ister.

Başak erkeği aynı zamanda Boğa kadının samimiyetine güvenir ve verdiği sözleri tutacağını bilir.

Olumsuz Özellikleri

Sabit bir burç olan Boğa kadını değişimden nefret eder, Başak erkeği ise yeni durumlara ve olaylara çabuk uyum sağlayabilir. Ancak Başak erkeği bazen kendisini çok eleştirdiği için yıkıcı olabilir. Boğa kadını ise Başak erkeğini motive eder.

Başak erkeği ise Boğa kadınının inatçılığını sevmeyebilir bu yüzden Boğa kadını da Başak erkeğinin onu eleştirmesine katlanamayabilir.

Çok analitik olan Başak erkeği herkesi ve her şeyi eleştirir, Boğa kadını da sahiplenici ve inatçı tavrından dolayı sık sık anlaşmazlık yaşayabilir.

Başak Erkeği ve Boğa Kadınına Tavsiye

Başak erkeği, Boğa kadınına kalbinden çok mantığının sesini dinleme konusunda yardımcı olabilir. İkisi de aile odaklıdır ve birlikte mutlu bir aile inşa etmek için çok çabalayacaklardır.

Eğer ikisi de ilişkilerinin daha iyi olmasını istiyorsa ilişkeri üstünde daha fazla çalışmaları gerekmektedir.