• * Lütfen en az 5 karakter kullanınız.
  • * En az 8 karakter olmalıdır.
  • Lütfen kullanıcı adı ya da e-posta adresinizi girin. Yeni parola oluşturabilmeniz için e-posta yoluyla bir bağlantı alacaksınız.

Kova Burcu Erkeği ve İkizler Burcu Kadını İlişki Uyumu

  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Kova erkeği ve İkizler kadını zekalarıyla birbirlerini etkileyecektir. Kova erkeğinin büyük fikirlerinden etkilenen İkizler kadını ona adeta tutulacaktır. Kova erkeği ise İkizler kadınının öğrenmeye hevesli ve enerjik kişiliğinden etkilenecektir.

Bu ikili oldukça iyi bir çift olabilir çünkü ikisi de birbirlerinin yanında olmaktan büyük keyif alacaktır. Ayrıca çok ortak yanları olduğu için her şeyi daha eğlenceli ve ilginç hale getireceklerdir.

İkisi dünyayı daha büyülü bir hale getirecektir çünkü kalben Kova erkeği de İkizler kadını da hala bir çocuktur. İkizler kadını, Kova erkeğinin sürekli olarak değişmesini çok sevecektir, Kova erkeği ise İkizler kadınının entellektüel kişiliğine hayranlık duyacaktır.

Birbirlerinden çok hoşlanacakları için birliktelikleri uzun ömürlü olacaktır. İkisi de çok konuşkandır bu yüzden birlikteyken sürekli olarak her konu hakkında bir şeyler konuşacaktır. Bu çift her şeyi ve herkesi merak eder bu yüzden birbirlerine karşı da çok ilgi duyacaktır.

İkizler kadını, Kova erkeğinin daha aktif olmasını sağlayacaktır. İkisi de insanlarla birlikte vakit geçirmekten hoşlanırlar bu yüzden arkadaşları ile bir araya geldiklerinde çok iyi vakit geçireceklerdir.

Olumsuz Özellikleri

İkizler kadını ve Kova erkeğinin uyumlu olduğunu gösteren birçok özellik olmasına rağmen bazı uç noktalar da yer almaktadır. Örneğin; İkizler kadını manipulatif ve yalancı olabilir. Özellikle eğer kötü bir durumla karşılaşıyorsa ondan kaçmak için doğruyu söylemekten kaçınabilir. Ancak Kova erkeği dürüstlük için yaşar ve bu yüzden bu çift sık sık tartışma yaşar.

Bir diğer problem ise bu ikilinin sorumsuz olması olabilir. Özellikle günlük yaşantıda problemlerle karşılaştıklarında öfkelenip kavga edebilirler.

Kova Erkeği ve İkizler Kadınına Tavsiye

Kova erkeğinin İkizler kadınına karşı sabırlı davranması gereklidir. Eğer İkizler kadınının hislerini ortaya çıkarabilirse onu daha da rahatlatacaktır. Onu yalnız ve öfkeli bir şekilde bırakması ilişkiye zarar verecektir. Çünkü İkizler kadını çocuk ruhludur, zor durumlarla baş edemeyebilir.