• * Lütfen en az 5 karakter kullanınız.
  • * En az 8 karakter olmalıdır.
  • Lütfen kullanıcı adı ya da e-posta adresinizi girin. Yeni parola oluşturabilmeniz için e-posta yoluyla bir bağlantı alacaksınız.

Yengeç Burcu Genel Özellikleri

  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Element: Su

Nitelik: Öncü

Renk: Beyaz

Gün: Pazartesi, Perşembe

Gezegeni: Ay

Dost burçlar: Akrep, Balık

Uğurlu sayıları:  2, 3, 15, 20

Tarihi: 21 Haziran – 22 Temmuz

Güçlü yönleri: Kuvvetli, hayalperest, sadık, duygusal, sempatik, ikna edici

Zayıf yönleri: Huysuz, kötümser, şüpheci, manipulatif, güvensiz

Sevdikleri: Sanat, evde takılmak, deniz kenarında rahatlamak, sevdiklerine yardım etmek, arkadaşlarla güzel yemek yemek

Sevmedikleri: Yabancılar, annesi tarafından yapılan eleştiriler, özel yaşamının açığa çıkması

 

Zodyak’ın dördüncü burcu Yengeç oldukça sezgisel ve duygusal bir burçtur. Tanıması en çok zor olan burçlardan birisidir. Oldukça hassas ve duygusaldırlar, ailesine ve ev konularına çok önem verir. Yengeç burçları etrafındaki insanlara çok sempatik ve bağlı olurlar. Bu burçta doğanlar oldukça sadıktırlar ve diğer insanların acılarıyla empati kurarlar.

 

Yengeç burcunun elementi su’dur. Duygular ve kalpleri onlara rehber olur. Etraflarında olan bitenlere ayak uydurmakta zorluk çekebilirler. Ay tarafından yönetilen Yengeç burçları ay döngüsünün aşamalarında kontrollerinin dışında yoğun duygusal anlar geçirebilirler. Çocukluk yıllarında dünyaya karşı bir savunma mekanizması geliştirmemişlerdir bu yüzden ilgi ve anlayışla yaklaşmışlardır.

 

Eğer sabırsızlarsa ve yeterince sevgi görmüyorlarsa ileriki yaşamında oldukça bencil, kendine acıyan ve manipulatif birisine dönüşebilir. Diğer insanlara karşı oldukça yardımseverdirler bu yüzden anlaşmazlıkları sevmezler ve kavgalardan faydalanmaya çalışmazlar. Yengeçler için mutluluk ailesi ile birlikte olmak ve evinde uyumlu bir şekilde yaşamaktır.

ETİKETLER